Inloggen
Inlogcode
Wachtwoord

Routebeschrijving

 

Routebeschrijving NVGA

Komend vanuit de richtingen Den Haag, Breda en Eindhoven U rijdt bij het knooppunt Lunetten via de A28 (Utrecht/Amersfoort) richting Amersfoort. U neemt de afslag Amersfoort/Hoevelaken (afrit 8). U gaat linksaf onder de rijksweg door richting Amersfoort. U bevindt zich dan op de Hogeweg. Als u deze weg volgt richting centrum, komt u na ca. 1500 meter op de Stadsring.

Komend vanuit richtingen Amsterdam, Zwolle en Apeldoorn Bij het knooppunt Hoevelaken volgt u de A28 richting Utrecht. U neemt de afslag Amersfoort/Hoevelaken (afrit 8) en gaat linksaf richting Amersfoort. U bevindt zich dan op de Hogeweg. Als u deze weg volgt richting centrum komt u na ca. 1500 meter op de Stadsring.

Parkeren Parkeren kunt u in de parkeer-garage Beestenmarkt. Deze bereikt u door op de Stadsring na ongeveer 200 meter rechtsaf te slaan. Vanuit de parkeergarage loopt u terug naar de Stadsring. Aan de overkant van de weg ziet u links het groene gebouw 'Keistaete'. De openingstijd van de parkeergarage Beestenmarkt is tot 19:00 uur. Bij het secretariaat kunt u een uitrijkaart voor de parkeergarage verkrijgen.

Per openbaar vervoer De NVGA is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Amersfoort CS rijden tal van stads- en streekbussen naar ons kantoorgebouw ‘Keistaete’. Op enkele minuten bevindt zich de bushalte: ‘Blekerseiland’. Hier stoppen de stadsbussen: 6 en 7 en de streekbussen 101 en 102.

 

2012 Copyright NVGA - Powered by VolmachtBeheer