Jubileumfeest in Botanic Sanctuary Antwerp (voor leden en genodigden)

Jubileumfeest in Botanic Sanctuary Antwerp (voor leden en genodigden)
Datum/Tijd
Date(s) - 12/11/2021
15:00 - 23:45

Categorieën


NVGA-jubileumfeest op 12 november 

Het bestuur van de NVGA nodigt de directie van NVGA-kantoren en volmachtverzekeraars uit om het 60-jarig bestaan van de vereniging te vieren.

In verband met grote waterschade door aanhoudende regenbuien in juli in onze feestlocatie  Botanic Sanctuary Antwerp hebben wij de datum van het feest helaas moeten verschuiven van 24 september naar vrijdag 12 november.

Botanic Sanctuary Antwerp  is een monumentaal klooster in het hart van Antwerpen dat momenteel geheel gerenoveerd wordt. Het is dé bestemming voor buitengewoon fine dining, een luxe overnachting en de hotspot voor een feest, alles in de Botanische Tuin van Antwerpen. Kortom, zeer geschikt voor ons jubileumfeest! Antwerpen biedt ook alles om het verblijf zeer aangenaam te verlengen. Wij informeren u hieronder over de overnachtingsmogelijkheden. De kosten voor het feest worden door de vereniging betaald.  Parkeer-  en evt. overnachtingskosten zijn voor eigen rekening.

 

Het programma op 12 november luidt als volgt:

  • Vanaf 15.00 uur                                  Inchecken in Botanic Sanctuary Antwerp vanaf 14.00 uur
  • Van 16.00 uur tot 17.30 uur             Ontvangst en receptie gasten
  • 18.00 uur                                             Start diner en feest. Dresscode: feestelijk. 

 

Er zijn geen kamers meer beschikbaar in het Botanic Sanctuary Antwerp, er zijn uiteraard genoeg andere hotels (in verschillende prijsklassen) die u kunt reserveren. Hotel suggesties in de nabijheid van Botanic Sanctuary Antwerp zijn:

Hotel Ibis Antwerpen centrum

Hotel Les Nuits

Hotel Matelote

Hotel Kathedral

Mercure Antwerp city center

 

De parkeerkosten, variëren van € 15,- tot € 30,- euro per dag. In de bevestiging van uw aanmelding noemen wij de verschillende parkeergarages.

 

Wij zien u heel graag op ons jubileumfeest d.d. 12 november!

Aanmelden