Geslaagd NVGA congres!

Op 17 april organiseerden wij onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gevolgd door het congres, gehouden in het duurzame Inspyrium te Cuijk. Te midden van het sfeervolle en groene decor stond het thema “Binden, Boeien en Behouden” centraal. NVGA-voorzitter Ron Gardenier hield zijn afscheidsspeech en gaf het stokje over aan Valentina Visser, de nieuwe voorzitter van het NVGA-bestuur.

Het programma bood ruimte aan sprekers, een panel en de zaal om te praten over het cruciale onderwerp van het binden, boeien en behouden van jonge mensen. Inspirerende inzichten werden gedeeld en nieuwe ideeën werden uitgewisseld.

Uiteraard was er ook gelegenheid om te netwerken. De dag werd afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de NVGA AM Innovatieprijs, die initiatieven binnen onze branche erkent en beloont.

Al met al was het een bijzonder inspirerende dag, waarop we elkaar konden ontmoeten, kennis konden delen en de toekomst van ons vakgebied konden vormgeven. Bekijk hieronder de foto’s voor een impressie van deze geslaagde bijeenkomst!

Presentatie Carmen van de Beek

Presentatie Carmen van de Beek
29·04·2024

Presentatie Mathieu Weggeman

Presentatie Mathieu Weggeman
29·04·2024