NVGA AM Innovatieprijs

NVGA AM Innovatieprijs

Innovatieprijs

Na een periode van tien jaar werd de Generali AM Innovatieprijs in 2015 voor het laatst uitgereikt. Daarop besloot de NVGA dit initiatief samen met Assurantie Magazine (AM) voort te zetten en open te stellen voor alle (keten)partners in het volmachtkanaal.

 

Het belangrijkste doel is om de innovatiekracht in het volmachtkanaal extra te stimuleren én om vakgenoten enthousiast te maken voor nieuwe ontwikkelingen.
In het Reglement staan de beoordelingscriteria die de onafhankelijke jury hanteert.

 

De prijs bestaat uit een eervolle vermelding, publieke waardering en positieve publiciteit. De uitreiking van de 1e NVGA AM Innovatieprijs vond plaats tijdens de Marktdag Volmachten op 19 april 2017. De prijs ging naar Neerlandse voor haar Overstromingsrisicoverzekering. Het model is een web-enabled verzekeringsoplossing en maakt het overstromingsrisico verzekerbaar op vrijwillige basis en tegen een redelijke prijs.

 

De 2e NVGA AM Innovatieprijs wordt uitgereikt tijdens het NVGA-congres op 18 april 2018. De prijs staat open voor alle ketenpartners van het volmachtkanaal en is bedoeld ter bevordering van de kracht van het volmachtkanaal. De prijs bestaat uit een eervolle vermelding, publieke waardering en positieve publiciteit.
(Inzendtermijn is tot 8 februari 2018)

logo-nvga1

Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven

Inspireert, faciliteert, organiseert.